Žena uselila u novu kuću pa ubrzo shvatila da joj je prijašnji vlasnik ostavio iznenađenje

8K
Selidba može biti stresna, ali i puna iznenađenja. Jedna žena je uselila u svoju novu kuću i ubrzo shvatila da su joj prijašnji vlasnici ostavili jedno iznenađenje koje je morala podijeliti na internetu.

U jednoj od soba pronašla je list papira na kojem je obitelj, koja je dugo godina živjela u ovoj kući, napisala pismo novoj vlasnici. "Dobrodošla u naš dom!" započeli su i nastavili o svojoj zamolbi. Napisali su da u dvorištu živi narančasti mačak koji je prije 12 godina rođen iza njihove kuće. Napomenuli su da ima ozlijeđenu šapicu pa ne pušta ljude u svoju blizinu, ali da su ga uvijek redovno hranili dva puta dnevno te da su mu nabavili kućicu za hladnije i kišne dane.

"Zaista bismo cijenili kad biste ga nastavili hraniti. Nije nam bilo drago što smo ga morali ostaviti.", napisala je obitelj i novoj vlasnici i njenoj obitelji poželjela ugodan boravak u novoj kući.

Novi vlasnici odlučili su zadržati mačka te su mu dali ime Razum Dar, a upoznali su ga i s njihovim psom Nyxom. Kažu da je njihov prvi susret dobro prošao, a žena je napravila i nekoliko slika njihovog novog ljubimca. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

4 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Nevenem   •  20 srpnja 2018
Amen.
imbrica   •  10 srpnja 2018
imbrica   •  10 srpnja 2018
riječ je gospodnja...
mutikaša   •  9 srpnja 2018
Podanici prolaze. bog ostaje.