VIDEO Djevojka koja je zbog svojih ušiju godinama trpjela uvrede, dobila je besplatnu estetsku operaciju

5K
https://www.youtube.com/watch?v=5BdL9GEbplo
Nadia za sebe kaže da je kao malo dijete bila vrlo pričljiva i vesela, no sve se promijenilo kada je krenula u školu. Druga djeca su joj se počela rugati zbog njenih ušiju i tako se od komunikativnog i vedrog djeteta pretvorila u dijete koje izbjegava druženje s ostalima.

Svojoj mami je rekla da želi ići na operaciju kako bi promijenila svoj izgled. Iako je svakoj mami vlastito dijete najljepše i najbolje, roditelji su ipak pristali na njenu ideju jer su problem shvatili vrlo ozbiljno. Javili su se organizaciji koja besplatno operira djecu s upravo ovakvim problemima. Nadia je osim operacije ušiju dobila i operaciju nosa te brade.

Kada se prvi put nakon operacije pogledala u ogledalu, iako je još uvijek bila natekla, djevojka je rekla da je prezadovoljna svojim novim izgledom.

Vezano

Popularno

Najnovije

3 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
RavenHR   •  3 kolovoza 2018
@Kroket1980, slažem se s tobom da na ovoj maloj nema niš strašno. Osobno sam vidio i veće/klempavije uši, koje, ruku na srce, nisu mogle zasjeniti fenomenalan duh osobe koja ih je igrom prirode nosila. I živjelo se/živi se i s time. Međutim, problem su najčešće roditelji, a ne djeca: djeca kod kuće uče obrasce ponašanja, pa što roditelji manje podnose takve "razlike", što ih sami više komentiraju i ističu, time klinci više to primjećuju i reagiraju na to...
kroket1980   •  3 kolovoza 2018
Ništa strašno s njenim licem, ali eto, mali bullyji su učinili svoje. Da mi nisu naglašavali da ima velike uši i kriv nos, ne bih ni skužio. Imam jednu frendicu s kojom sam išao na faks i jako je lijepa u faci, nastupala čak na natjecanjima za miss, hostesirala i slična sranja. Imala je ispod duge plave kose klempave uši i imala je komplekse zbog toga. Meni su te uši bile čak simpa i jednom sam joj rekao u zafrkanciji "slonić Dumbo", no skužio sam da to nju dira iako je znala da se zafrkavam. Nedugo iza toga operirala si je uši. Ne kužim ljude s tolikim kompleksima, pogotovo kada dolaze od žena koje su na fizičkom nivou zgodnije od 90% okoline i toga su očito i svjesne.