KAKO DROGA DJELUJE NA MOZAK Žena je snimila što je ovisnik učinio nakon što je kupio puna kolica vode

8K
https://www.youtube.com/watch?v=Zhp-1lcko8g
Jedna žena iz SAD-a snimila je što se dogodilo nakon što je jedan ovisnik pomoću kupona dobio puna kolica vode. Vodu je odmah prolijevao kako b dobio povratnu naknadu od 10 centa po boci. Na očajnički način pokušava skupiti novac za još malo droge.

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Korisnik222   •  14 rujna 2018
@ajfon @arri_ZG U pravu ste, moguće je da ga žena zna, nisam čuo da ima i zvuk i da žena to kaže. Pročitao sam opis ispod videa: "I saw this man purchase three cases of water at Walmart and walk across the parking lot to the bottle dispensary and start dumping the water onto the street. In Oregon, we have a $0.10 deposit return on almost all drinkable items."
ajfon   •  14 rujna 2018
Korisnik222, tako se onda isto može postaviti pitanje "zašto misliš da osoba koja snima laže i tvrdi da je netko poznati ovisnik iz kvarta?"
arri_ZG   •  13 rujna 2018
Možda si u pravu, Korisnik, iako čovjek meni djeluje prilično nesvjesno.
Korisnik222   •  13 rujna 2018
Odakle nekom ideja da je čovjek ovisnik? U originalnom videu, čak ni ne piše da je čovjek ovisnik, samo jedan komentator to nagađa. Meni ne djeluje kao da je nadrogiran, ali teško je reći. Gleda okolo kao da se želi uvjeriti da ga nitko ne gleda. Čovjek je dobio besplatno na kupone vodu i planira unovčiti boce jer mu voda ne treba. Da li je u redu to raditi ili ne, to je druga stvar, ali ovaj naslov "KAKO DROGA DJELUJE NA MOZAK" stvarno nema smisla.
arri_ZG   •  13 rujna 2018
Jebiga, čovjeku je hitno potrebna pomoć.. :( Potresno je ovako nešto vidjeti.