Izgradio je 500 000 dolara vrijedno imanje za svog psa, a razlog tomu je divan

4K
https://www.youtube.com/watch?v=roh0BjRP1KM
Zhou Tianxio nije rođen u bogatoj obitelji. Njegov je život bio težak. Kada je imao samo šest godina, roditelji su mu se rastali i napustili ga. Odgojila ga je baka. Nakon nekog vremena, odlučio je napustiti školu. Igrao je igrice i zamišljao neki bolji život te tako bježao od stvarnosti. Prije četiri godine kupio je psa i to mu je promijenilo život. Kaže da je Sylar njegovo dijete kojem je htio pružiti život kakav on nikada nije imao. Nakon nekog vremena kupio je još jednog psa kako Sylar ne bi bio usamljen. Odlučio je preseliti se na selo kako bi svojim ljubimcima pružio lagodniji život. Posudio je novce od bake kako bi izgradio kuću, a nakon nekog vremena, počeo je zarađivati od onoga što mu je išlo najbolje - dresure. Iako nikada prije nije imao pse, to mu je išlo odlično. Na svom kanalu imaju je gotovo 800 000 followera kojima je davao besplatne instrukcije za dresuru i odgoj pasa. Otvorio je svoj online shop za pse, a u tri godine zaradio je više od 300 000 dolara koje je uložio u imanje. To je imanje stvoreno prvenstveno za njegove ljubimce, a danas je otvoreno svim ljudima koji svoje pse žele počastiti kupanjem, igrom, "frizurom" i druženjem.

Vezano

Popularno

Najnovije

3 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
imbrica   •  18 listopada 2018
:-) ma jasno, znamo mi to, ali malo je kinky kak god da okreneš... mada su nenadmašni..
ZelimMiranZivot   •  18 listopada 2018
Među nama, pasoljupci ti nisu baš nomalni :) Bez obzira imaju li djecu ili ne, za svojeg pasonju od milja znaju reći da je to njihovo dijete. Ne treba ih shvatiti doslovno, nije to uvreda niti ima bilo kakvog zla u toj izjavi. Baš suprotno, na taj način (malo čudan ali nismo svi isti) samo iskazuju svoju ljubav prema četveronožnim smradovima koji su im se zavukli pod kožu. :)
mystic.   •  18 listopada 2018
Poštujem sve kaj je napravio, ali moram nadodati...smiješno mi je kada netko za ljubimca veli da mu je dijete...da se razumijemo..možemo ih voljeti više od bilo kojeg djeteta, brata, sestre, ikojeg člana familije, partnera..ali naši najdraži ljubimci nisu naša deca :)