Netko je usporedio staru i novu najavu za film "Kralj lavova" i mišljenja su podijeljena

8K
https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=TZDu8cuCY6A
Koji je vama bolji? :)

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
mutikaša   •  26 studenoga 2018
Naravno, lova. Upravo zato se snimaju toliki nastavci i remakeovi. Keš majstori su izračunali da će ljudi prije otići pogledati takve filmove, koji su im već od prije poznati, no što će dati priliku nečemu novome.
kroket1980   •  25 studenoga 2018
Nepotrebno recikliranje odličnog animiranog filma. Čemu gledati točnu repliku odgledanog? Da pogodim - lova.
Sliver   •  25 studenoga 2018
A ja cu pogledati ovu verziju sigurno. Tehnologija ide naprijed tako da me bas zanima kako su ovo odradili. Nece i ne moze vjerojatno zasjeniti original, ali treba se i ovome dati priliku. Ne moze biti katastrofa sigurno. Koliko vidim iz trailera, dosta su pazili da prati staru pricu, ali su to graficki doveli gotovo do savrsenstva.
arri_ZG   •  25 studenoga 2018
Potpisujem. Jedan svježi primjer je i "Papillon". Poslije onakvog remek-djela sa McQueenom i Hoffmanom, potpuno suvišan remake. A još gora stvar mi je, recimo, ono što Hollywood voli raditi > Snimanje svoje verzije filma koji je relativno nedavno već snimljen. Primjeri "Millennium trilogija", "Nikita", "Let the right one in"...Ovo su samo neki od primjera, ima ih puno.
terible   •  25 studenoga 2018
nisam gledao i nemam namjeru, samo koristim priliku da kažem kako mi ovaj trend sa recikliranjem starih filmova ide na živce. a oriđiđi kralj lavova je super film.