Manekenka koja prodaje svoju nevinost za 18 milijuna kuna otkrila je na što će potrošiti novac

6K
Mahbuba Mammadzada je azerbajdžanska manekenka koja preko jedne escort agencije prodaje svoju nevinost za 2,4 milijuna eura (što je približno 17,8 milijuna kuna). 23-godišnja djevica će agenciji morati dati 20% iznosa, a već je isplanirala kako će potrošiti ostatak novca.

Mahbuba želi svojim roditeljima kupiti kuću, više putovati, preseliti se u Sjedinjene Države i tamo nastaviti svoju modeling karijeru, a želi otvoriti i sklonište za pse u Azerbajdžanu. Već je našla i kupca koji je uplatio 10% iznosa unaprijed. Navodno je riječ o japanskom političaru.

Vezano

Popularno

Najnovije

9 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
carambo   •  10 ožujka 2019
ima u Italiju priko više likara koji zašiju himen i eto ti djevice, ma ko nova, a more i više puta.... koje su ovo gluposti
moonman5   •  10 ožujka 2019
Neš ti ljepotice... Par uboda i malo krvi te se osiguraš za cijeli život... Što ti je nevinost..
linc081   •  9 ožujka 2019
da...i onda se takva flundra nakon par godina počne žaliti da je muškarci gledaju i tretiraju kao objekat...di su sad feministkinje i borci za prava žena...ajmo miševi, di ste sad nestali sa svojim komentarima...?
mutikaša   •  9 ožujka 2019
Nevina, kažeš, a?
katicazasve   •  9 ožujka 2019
A šta je kod ove tak specijalno? Platiš da bi ona legla ko mrtvac, zatvorila oči, duboko udahnula i rekla sad sam spremna. Radije bi neku milfaČČČČČu koja zna pos'o, recimo Veronicu Avluv.......