Iznenadit ćete se kad vidite kako su stari glumci izgledali u usporedbi s današnjim glumcima jednakih godina

8K
Iako na slikama imaju jednak broj godina, iznenadit će vas razlike koje ćete uočiti u usporedbama glumaca iz prošlosti i današnjih glumaca. Dovoljno je pogledati primjer s Ryanom Goslingom...

Vezano

Popularno

Najnovije

4 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  23 ožujka 2019
Kad je ono Photoshop izmišljen?
mental-dead   •  23 ožujka 2019
@Pitomac i Crowbar, ok nasmijali ste me, kad kao ja zagaziš u VI desetljeće svačeg se možeš sjetiti. Zaista, sjećam se "ljudi" koji su u mom djetinjstvu išli u srednju školu, tad su mi izgledali doista staro, hej!? 18 godina!? Kad ću ja imati 18? Ima doista jako puno glumaca koji su tada bili vrlo popularni no sad nisu ekstra prisutni u sjećanjima iz '50., '60., pa i prijašnjih godina koji nisu ovdje na slikama, gdje se još drastičnije uočava njihova "zrelost" koja likom pripada starijim dobnim skupinama no generacijski su vrlo madi. Ovdje možda i nije najbolji izbor, mada sumnjam dase netko osim mene i sjeća nekih, poput Adriana Celentana ili Leigh itd. "Obični" ljudi izgledaju danas mlađe, sjećam se moga djeda, ostario je u svojim 40-im i ostao isti do smrti u 80-tim.
Crowbar   •  22 ožujka 2019
Hvala, @Pitomac, na objašnjenju. A baš sam htio pitati što pjesnik želi reći ovom galerijom gdje se jedna od desetaka milijuna osoba xx godina uspoređuje s drugom osobom istih godina.
Pitomac   •  22 ožujka 2019
Da istina,foto oprema je dosta napredovala.