Ja sam majmun, i bojim se.

Ja sam majmun, i bojim se.
3K
https://www.youtube.com/watch?v=3c61DcF3qcc
Naučnici koji još od vremena Darvina, provode vrijeme studirajući biologiju.Koji pokušavaju da objasne ovaj čudesni svijet, da ga opišu i prouče.Koji su proveli cijeli život radeći u najtežim uslovima.Koji sad čuju da još uvek postoje bezumni pokušaji koji dovode u pitanje teoriju evolucije.U ime Boga.Bog je sve stvorio i to je uradio za šest dana, a ne za 4,5 milijardi godina.To je dovoljno da povratite, gomilo budala!
Ali, da vam kažem nešto.Gospod ... Bog starog zaveta, Bog pred kojim 80% svijeta kleči, je daleko najgori lik u književnosti.Provjerite svoju Bibliju.
Pročitajte je pažljivo.Gospod je manipulator, sadista, ubica, rasista, ženomrzac, homofob, netrepeljiv i sujetan. Vrši etničko čišćenje, koji traži žrtvu djeteta i igra sadističke igre da bi testiro vijeru ljudi.Diktator, koji je navodno stvorio nebo, zemlju i ljude, kako bi pali na koljena pred njim i hvalili ga sa poštovanjem.U redu, ali ja nisam stvoren za takvu sliku. I ne želim da slušam takvog Boga. Bolji sam od toga.Ja sam majmun, i bojim se.Znam da treba da budem dobar prema svojim najbližima ili ću dobiti udarac u lice.I zbog toga mi ne treba Bog.Napravili smo Boga, jer smo se bojali.Iz straha, iz neznanja.
Ako bi vam danas neko rekao, da munja izražava Božiji gnjev, što bi ste mu odgovorili? Smejali bi mu se u lice.Neka dođe još jedan Bog!
Moja ćerka, Mabel ... Moja ćerka je umrla, jer se neki eksperimenti smatraju kao nemoralni od strane vjerske zajednice.Ali to je samo detalj.Milioni ljudi umiru svake godine jer ološ koga zovu papa kaže da ne moraš koristiti kondom prilikom seksa.To je jednostavno detalj, istorijski gledano, ali ne i za mene.
Ne i za mene!

Najnovije