Gigantskim sisama iz noćne more zaradila MILIJUNE!

Gigantskim sisama iz noćne more zaradila MILIJUNE!
Annie Hawkins-Turner slavi 25 godina otkad je sise veličine manje države pretvorila u unosan posao i postala fetiš model. Grudnjak koji nosi veličine je koja ne postoji u zapisima jer se radi o najvećim prirodnim grudima na svijetu, 102ZZZ.

Pseudonim pod kojim radi je Norma Stitz (enormous tits), a posao vodi od 1999. Danas ima 57 godina. Svaka sisa je teška 29.5 kilograma i JOŠ RASTU. Počele su joj rasti s 5 godina, a s devet je imala veličinu 36D, što je danas klasik za Playboyeve starlete.

Kad je bila tinejdžerica sve je postalo velik problem, otišla je liječniku i dijagnosticirana joj je gigantomastija, bolest koja izaziva polagano i neprekidno povećanje tkiva grudi. Zvali su je "kitosisa" i htjeli hodati s njom samo zbog grudi.

Kad je 1991. upoznala muža Alana Turnera, časnika zrakoplovstva 20 godina starijeg od nje, saznala je da on voli deblje žene i smatrao ju je savršenom. Prihvatio je nju i njenu djecu i ostalo je povijest. Nagovorio ju je da slike pošalje nekom časopisu i ponude su počele pristizati, osvanula je na duplerici kao rekorderka.

Otvorila je web stranice i naplaćivala muškarcima i ženama da joj gledaju sise, a u par mjeseci skupila je milijun pretplatnika i u prvoj godini na prodaji tijela zaradila 400 000 kn.

Kaže da bez Alanovog nagovaranja na naplaćivanje gledanja sisa ne bi uspjela. Alan je nažalost preminuo 2003., od raka pluća, ali Annie je nastavila s poslom i predavanjima. Odbila je smanjenje, iako ima samo 165 cm visine. Teško hoda, vozi samo džipove i ne može spavati na leđima jer bi je sise ugušile. Seksa se na boku. Djecu nije dojila da ih ne ubije.

Putuje, školuje djecu, kupuje fine stvari i uživa, a planira i druge žene potaknuti na prodaju tijela za novac. Drži seminare, daje autograme i ima tjelohranitelja jer joj smeta kad je ljudi gledaju.

Najnovije