Ovaj je čovjek život posvetio udomljavanju starih pasa i životinja koje nitko ne želi

Ovaj je čovjek život posvetio udomljavanju starih pasa i životinja koje nitko ne želi
6K
Nakon što je Steveu Greigu uginuo najbolji prijatelj, njegov vjerni psić, mjeseci su prolazili, a on je i dalje bio ukomiran, dugo su bili kompe.

Ipak, jednog dana, osjetio je da je vrijeme i odlučio njemu u spomen udomiti novog psa i pomoći mu kao što je nekada svom. Ali ne bilo kakvog psa.. U skloništu je tražio najstarijeg, najbolesnijeg, koji nije imao nikakve šanse da ga ikada itko izabere. Takve životinje znaju da su im dani odbrojani..

Danas, Steve u svom domu brine o 10 takvih pasa, a njihove pustolovine na Instagramu prati gotovo 500 000 ljudi! Svakog se jutra budi u 5 raditi im doručak, mnogi imaju posebnu prehranu, zatim šetnje parkom, veterinari.. i puno ljubavi i maženja.

"Oni su jednostavno mudriji. Stariji su, znaju tko su, što vole, lakše se povezati s njima, nema nikakvih problema. Čim sjednem na pod, tri ili četiri psa već čekaju na igru."

Udomio je čak i jednu svinjicu, zvanu Bikini, kao i dvije patke, golubove, mačke i par kokoši. Trenutno više nema mjesta, ali planira i dalje brinuti za sve nove koji pristignu.