Manekenka je pauzirala karijeru zbog zlostavljanja na internetu, sada se vratila jača nego ikad!

Manekenka je pauzirala karijeru zbog zlostavljanja na internetu, sada se vratila jača nego ikad!
5K
Na prvi pogled Duckie Thoth izgleda poput Barbike. Manekenka s podrijetlom iz Sudana i Australije svojom pojavom je oduševila Instagram, ali put do njezinog uspjeha nije bio tako jednostavan.

Kada je Nyadak (Duckie) imala samo 17 godina, bila je jedna od favoritkinja u showu Australia's Next Top Model. Iako to zvuči kao vrlo ohrabrujuće iskustvo, Duckie je kasnije priznala da je trpjela konstantno zlostavljanje na internetu zbog svoje boje kože, kose i težine, a jedna od natjecateljica, Winnie Harlow, je čak izjavila da Duckie ima "glavu poput cvjetače".

"Kao 17-godišnjakinja sam doživjela puno toga i bilo mi je teško shvatiti zašto se to događa", izjavila je za Teen Vogue u intervjuu 2016. godine. Zaštitu joj je pružila bivša članica žirija Charlotte Dawson, koja je i sama bila žrtva napada na internetu. Dawson je počinila samoubojstvo 2014. godine, ali Duckie i dalje slijedi njene savjete. "Nakon showa, to je bilo ono što me pokrenulo".

Nakon nekoliko godina pauze u kojima je vratila snagu, Duckie se vratila jača nego ikada. Sada ima 21 godinu i 300 tisuća pratitelja na Instagramu. Njeni obožavatelji su je nazvali "Barbikom", a ona je tu titulu s radošcu prihvatila.