Majka dvoje djece očajnički želi izgledati kao lutka za seks, evo kako danas izgleda!

Majka dvoje djece očajnički želi izgledati kao lutka za seks, evo kako danas izgleda!
11K
Cindy Moore, majka dvoje djece iz Engleske, već godinu dana mijenja svoj izgleda kako bi što više nalikovala lutki za seks. Potrošila je 13 tisuća funti na operacije koje su joj trebale pomoći u ispunjenju njenog čudnog sna, a u planu je još mnogo zahvata u bliskoj budućnosti. Njena opsesija s promjenama izgleda započela je vrlo rano. Još dok je bila tinejdžerica odlučila je da je izgled lutke za seks ono što želi. S 19 godina započela je svoju transformaciju. "Oduvijek mi se sviđalo kad ljudi tako izgledaju. Mislim da izgledam prekrasno. Kad sam upoznala svog bivšeg imala sam 19 godina i već sam počela izgledati kao što sada izgledam, ali ne tako ekstremno. Nakon što sam rodila dvoje djece, udebljala sam se i odustala od toga."

Nakon rođenja kćeri Lacey i sina Maxa, Cindy se udebljala 45 kilograma. Nakon što je prošle godine prekinula vezu s ocem svoje djece, Cindy je bila odlučnija nego ikad da se pretvori u potpuno novu ženu. Kćer joj trenutno ima šest, a sin osam godina pa su se mnogi pitali, je li njena opsesija primjerena. Ovo Cindy kaže o svojoj transformaciji: "Moja šestogodišnja kćer mi kaže da izgledam poput lutke kad se sredim. To joj se jako sviđa. Sin mi ima osam godina, a i njemu se više sviđam sa šminkom. Želim ponovno operirati grudi i zategnuti trbuh. Imam sreće što ne trebam botoks. Grudi su mi se jako povećale. Pokušavam još smršavjeti kako bih još više nalikovala lutki za seks."

Nakon prekida s ocem svoje djece, Cindy je dosta smršavjela, a obavila je i povećanje grudi i krenula na tretmane povećanja usana. Danas na tretmane usana odlazi tri puta mjesečno, iako se radi o vrlo riskantnom i bolnom zahvatu. Cindy se pojavila i u jednoj britanskoj emisiji o ljudima s neobičnim opsesijama, u kojoj su ih nagovarali na nešto prirodniji izgled. Cindy je tada još čvršće odlučila drastično promijeniti svoj izgled. "Mislim da je poanta te tv emisije bila pokazati mi da sam ljepša s prirodnijim izgledom, ali emisija je zapravo imala suprotan efekt. Samo sam pomislila da je još dug put preda mnom. Povećala sam usne i prikupljala sve više i više pratitelja na društvenim mrežama."

Zbog svoje transformacije Cindy je postala poznata na Instagramu i skupila tisuće pratitelja. Danas svojim obožavateljima prodaje svoje provokativne slike te tako zarađuje 32 funte mjesečno. Mnogi tvrde da bi se Cindy trebala više posvetiti svojoj djeci i ne trošiti toliko novaca na plastične operacije. Cindy je već najavila daljnje zahvate. Čini se da nema namjeru stati s transformacijom.

Najnovije