Zaposlenici pizzerije spasili život vjernom mušteriji nakon što 11 dana ništa nije naručio

Zaposlenici pizzerije spasili život vjernom mušteriji nakon što 11 dana ništa nije naručio
4K
Pizza je mnogima omiljeno jelo, no biste li ikad pomislili na to da vam ona može spasiti život? Upravo to se dogodilo u slučaju Kirka Alexandera, 48-godišnjeg muškarca koji živi sam u gradu Salemu u SAD-u.

Kirk je veliki obožavatelj pizze, toliko je voli da čak 10 godina svaki dan naručuje pizzu u istoj Domino's pizzeriji. Kada je jednog dana prestao naručivati pizze, zaposlenici su shvatili da nešto nije u redu. Zvuči čudno, ali bili su u pravu.

"Pizzu naručuje svaki dan. Njegove narudžbe nam se pojave na ekranu jer naručuje preko interneta. Kada je ugledamo na monitoru, odmah znamo - to je Kirkova pizza.", objasnila je menadžerica lokalne Domino's pizzerije, Sarah Fuller. No onda Kirk danima ništa nije naručivao. Prvo su pomislili da je na godišnjem odmoru, no prošlo je još nekoliko dana i još uvijek nije bilo nijedne njegove narudžbe. Nakon 11. dana su znali da nešto nije u redu.

"Kirk je draga i mirna osoba, postao je naš prijatelj. Osim pizze često naručuje i drugu hranu, poput tjestenine, sendviča, krilca... svaki put nešto drugo.", ispričala je jedna radnica. Razmišljali su i o tome da mu je možda pozlilo od njihove hrane pa su odlučili provjeriti je li sve u redu s njim. Poslali su dostavljača Traceya Hamblena koji je odmah primijetio da su u kući upaljena svjetla, a čuo se i TV. Zvonio je više puta, no nitko nije otvarao. Tada je znao da je vrijeme da nazove policiju i objasni im situaciju.

Oni su vrlo brzo došli i počeli mu kucati i zvoniti na vrata. Tek malo kasnije čuli su prve znakove života. Ušli su mu u kuću i zatekli Kirka kako na podu zove u pomoć. Odmah su zvali Hitnu pomoć te ga prevezli u bolnicu. Tamo su saznali da je Kirk imao moždani udar. Bio je u kritičnom stanju, no doktori su ga uspjeli spasiti.

Zaposlenici pizzerije bili su presretni kada su konačno čuli da će se njihov prijatelj Kirk oporaviti. Posjetili su ga nekoliko puta u bolnici, svaki put je izgledao sve bolje. Njihova priča je obišla medije, a menadžerica Sarah, dostavljač Tracey i ostali radnici oduševili su javnost koja ih od tada smatra pravim herojima.

Najnovije