Snimili su sapunicu u Ikei, a nitko od zaposlenika to nije primijetio

Snimili su sapunicu u Ikei, a nitko od zaposlenika to nije primijetio
6K
https://vimeo.com/50272188
Čini se da nije lako biti zaposlenik Ikea salona namještaja. Cijelo vrijeme moraju paziti na djecu koja vole raditi kaos ili na ljude koji odluče malo odspavati na krevetima, a izgleda da to nije sve. Neki čak snimaju sapunice po salonu.

2009. godine redatelj Paul Bartunek i nekoliko glumaca odlučilo se našalici i snimiti sarkastičnu sapunicu "Ikea Heights" u Ikei u kalifornijskom Burbanku. Cilj je bio snimiti čitavu seriju bez znanja Ikeinih zaposlenika.

Ekipa je tijekom godine pažljivo planirala i snimala scene, a rezultat toga je mini serija od sedam epizoda. Radnja je upravo ono što očekujete od sapunice - ljubavne spletke i iznenađenja koja su u ovom slučaju začinjena dozom sarkazma. Što je najbolje, u "Ikea Heights" glume i poznata lica (koja tada uglavnom još uvijek nisu bila previše poznata). Među njima su Randall Park koji se najviše proslavio ulogom u filmu "Najluđi intervju" gdje je glumio sjevernokorejskog diktatora ili primjerice Whitney Avalon koja se pojavila i u popularnoj seriji "Teorija velikog praska".