Djevojka nije prestajala naručivati besplatne komadiće tepiha sve dok je nije dočekalo iznenađenje u kuhinji

Djevojka nije prestajala naručivati besplatne komadiće tepiha sve dok je nije dočekalo iznenađenje u kuhinji
21K
Svi vole besplatne stvari i poklone, no žena koja se na internetu predstavila nadimkom RowdyMcMenace, priznala je da je malo pretjerala. Kada je saznala za Amazonovu ponudu u kojoj potencijalnim kupcima dostavljaju male besplatne komadiće tepiha, odlučila ju je maksimalno iskoristiti.

"Poslužili bi kao zanimljiva grebalica za mačke, a besplatni su pa sam pomislila - zašto ne?", napisala je. Ima smisla, zar ne? Naručiti 1-2 besplatna komada zvuči sasvim OK, no Rowdy je imala puno bolji plan. Besplatne primjerke je naručivala jedan za drugim, jednostavno nije prestajala. Svidjela joj se kvaliteta besplatnih komadića tepiha pa je naručila još... i još... i još... i onda još malo... sve dok nije sama shvatila da je pretjerala. O njenom pretjeranom naručivanju besplatnih primjeraka najbolje govore fotografije slikane u kuhinji.

"Dostavljač nije bio nimalo zadovoljan. Komadi nisu premali, a mačke su jako zainteresirane. Počela sam se smijati kad sam shvatila da bi moj budući muž mogao pomisliti da sam psihopat.", napisala je RowdyMcMenace koja je prije same dostave radila noćnu smjenu pa tek kasnije u kuhinji vidjela što je učinila. Odlučila je zadržati samo par komada za svoje mačke, a ostatak će donirati lokalnim skloništima za životinje kako bi se i one mogle igrati s minijaturnim tepisima.