Kozmetičarka je privukla pažnju javnosti kada je na internetu podijelila sliku ruke jedne starice iz doma

Kozmetičarka je privukla pažnju javnosti kada je na internetu podijelila sliku ruke jedne starice iz doma
10K
U društvu se mnogo toga vrti oko mladih ljudi. Časopisi, filmovi, društvene mreže, reklame... sve je puno zgodnih mladih ljudi. Starije osobe dobivaju sve manje pažnje te se često osjećaju isključenima iz društva te usamljenima. Brandalyn Mae Porter iz SAD-a je kozmetičarka i vrlo rado radi sa starijima, a jedna njena klijentica koja živi u domu za stare i nemoćne osobe inspirirala ju je da na internetu podijeli sliku koja je privukla puno pažnje.

Mlada žena iz Teksasa bila je iznenađena kada ju je nazvala starica iz doma za stare i nemoćne osobe te izrazila želju za novim noktima. Baka je rekla da svoje ruke smatra ružnima zbog stare kože i staračkih pjega pa je zbog toga htjela prozirni lak kako joj nokti ne bi privlačili pažnju. Nije ni očekivala da će joj razgovor s mladom kozmetičarkom potpuno promijeniti razmišljanje.

Brandalyn voli svoj posao i uvijek rado popriča sa svim svojim klijenticama. Baki iz doma rekla je da staračke pjege na njenim rukama nisu ružne nego iza sebe kriju mnoge životne priče i iskustva o kojima mnogi mogu samo sanjati. Pokazala je da joj se divi i da je cijeni kao osobu, a njene riječi su staricu razveselile pa se nakon malo razmišljanja odlučila za rozi lak. Nokte je na kraju ipak htjela uljepšati.

Mlada kozmetičarka je slikala ruku svoje starije klijentice i fotografiju podijelila na internetu, a ova priča je dirnula mnoge i potakla ih na razmišljanje...

Najnovije