Djevojka objavila kontroverzne fotke na kojima se slikala sa strancima odmah nakon upoznavanja

Djevojka objavila kontroverzne fotke na kojima se slikala sa strancima odmah nakon upoznavanja
9K
24-godišnjoj fotografkinji Marie Hyld dosadili su obični projekti i dosadne fotografije koje privuku pažnju samo malog dijela ljudi. Znala je da mora smisliti nešto novo i neviđeno.

U svom novom projektu "Lifeconstruction" Marie osobno glumi da je u ozbiljnoj vezi s osobama koje je zapravo tek upoznala. Svoje planove je napisala u mobilnoj aplikaciji za pronalazak partnera, s javilo joj se dosta zainteresiranih koji su bili spremni odglumiti njenog partnera ili partnericu.

"Mislim da nam u današnje vrijeme sve više fali direktna komunikacija licem u lice. Za to su velikim dijelom krive društvene mreže pa je pomalo ironična činjenica da moj projekt ne bi uspio bez jedne takve aplikacije.", objasnila je mlada fotografkinja i otkrila što joj je bilo najteže. "Par puta me iznenadilo to što su ljudi iz projekta prešli neke moje granice privatnosti, no dobro, bila sam spremna i na to.

Marie je i svog dečka upoznala upravo preko ove aplikacije, i to prije nekoliko godina. On nije imao ništa protiv ovog projekta te ju je podržao u tome.