VIDEO Mladi zaposlenik benzinske postaje spriječio je otmicu žene na nevjerojatan način

VIDEO Mladi zaposlenik benzinske postaje spriječio je otmicu žene na nevjerojatan način
8K
https://www.youtube.com/watch?v=YWlBXTIEkrE
Većina ljudi tvrdi da bi osobama u opasnosti pokušali pomoći bez previše razmišljanja, no u stvarnosti to često izgleda potpuno drugačije. Neki se jednostavno uplaše i pobjegnu, ne želeći ugroziti vlastiti život. 25-godišnji Manveer Komer je zaposlenik na benzinskoj postaji i nije jedan od takvih.

Naime, Manveer je spriječio otmicu žene koja se umalo dogodila ispred njegovih očiju. Mladi zaposlenik obično radi u kasnim noćnim satima na jednoj benzinskoj postaji u Philadelphiji, a kada je jedne noći u samoposlugu ušetao muškarac sa ženom, Manveer je odmah primijetio da nešto nije u redu.

Muškarac je htio kupiti cigarete, a plaćao ih je bankovnom karticom žene koja je kraj njega drhtala od straha. Kad se okrenuo kako bi krenuo dalje sa ženom, Manveer je iskoristio trenutak nepažnje te joj rekao: "Možeš stati iza mene. Ja ću ti pomoći." Znao je da nepoznatom muškarcu treba dati do znanja da se ne boji i da ga može svladati pa je stavio ruku u džep i glumio da ima pištolj. Od muškarca je tražio da ženi vrati karticu i ključeve njenog auta, no on to nije učinio nego je pobjegao. Na svu sreću, u autu je bio i ženin mobitel pa ga je policija locirala ubrzo nakon što su ih žena i Manveer obavijestili.

Mladić je tada saznao da je riječ o kriminalcu koji je oteo doktoricu te je tjerao da s njim ide do više bankomata kako bi joj mogao uzeti što više novca. Manveerova hrabra reakcija je doktorici vjerojatno spasila život, a scenu je snimila i sigurnosna kamera.