Ova djevojka ima 18 godina, a namjerno nosi pelene i želi živjeti kao "odrasla beba"

Ova djevojka ima 18 godina, a namjerno nosi pelene i želi živjeti kao "odrasla beba"
19K
Na svijetu žive milijarde ljudi pa nije ni čudo što nas ima svakakvih. Neke osobe imaju unikatan način života koji je za druge prečudan i pomalo uznemirujući. Slučaj 18-godišnje Tori Hart jedan je od takvih primjera.

Djevojka iz američke savezne države Oregon želi živjeti kao "odrasla beba", a kaže da joj je to pomoglo da ponovno proživi svoje djetinjstvo, i to na ljepši način jer kaže da je kao dijete bila zlostavljana. "Osjećam se kao da sam opet u djetinjstvu i mogu činiti stvari koje nisam uspjela prvi put."

18-godišnjakinja pije mlijeko iz bočice, svaki dan nosi pelene, a kaže da joj duda pomaže da mirnije spava jer često ima insomniju. U pelene često piški, a uspjela je naći i baby odjeću u veličinama za odrasle osobe. Tori inače radi u restoranu brze prehrane, a ponaša se kao beba čak i kad je u društvu s partnerom. Uvijek ga pita za dopuštenje kada želi učiniti nešto, a kaže da je takvo ponašanje čini sretnom i zadovoljnom.

Njeno ponašanje teško je za objasniti. Kaže da je dugo patila od anksioznosti i depresije, no nijedan lijek joj nije pomogao pa je počela cijela ova priča s "odraslom bebom" koja joj je, kako ona kaže, zaista pomogla.

Najnovije