Roditelji su ga okrivili za djedovu smrt, a onda je anonimno na internetu otkrio što se zapravo dogodilo

Roditelji su ga okrivili za djedovu smrt, a onda je anonimno na internetu otkrio što se zapravo dogodilo
13K
Krivnja je grozan osjećaj, pogotovo kad te za nešto optužuju osobe do kojih ti je stalo. Ova priča je o mladiću i njegovim roditeljima koji su ga punih 14 godina okrivljavali za djedovu smrt. Govorili su mu da nije dovoljno pazio i da djeda nije ni pokušao spasiti, no mladić (koji je tada bio dijete) ima jednu tajnu koja bi im odmah promijenila mišljenje.

28-godišnjak je svoju tajnu odlučio otkriti anonimno na internetu. Evo što je napisao:

"Roditelji su mene okrivili za djedovu smrt jer navodno nisam pazio na njega i pokušao ga spasiti. Ja sam bio tinejdžer, a mog djeda su već ranije oživljavali i ne mogu više ni izbrojati koliko je puta bio u bolnici.

Jednog dana me iz spavaće sobe zvao da dođem do njega. Dao mi je list papira i objasnio da je to dokument u kojem piše da ne želi da ga se više oživljava. Nije htio da ga doktori sljedeći put u bolnici pokušaju spasiti. Rekao je da vjeruje svima u obitelji, no da sam ja jedini kojemu može povjeriti svoju smrt.

Nekoliko dana kasnije me ponovno zvao i rekao da mu nije dobro. Sjedio sam s njim i držao ga dok je imao srčani udar. Nakon što je prestao disati, podigao sam ga s poda te ga još neko vrijeme promatrao. Sat vremena kasnije zvao sam hitnu. Moji roditelji su došli samo nekoliko minuta nakon hitne pomoći, a ja im nikad nisam otkrio što se zapravo dogodilo."