Doktori su joj rekli da je imala spontani pobačaj, a onda joj se nakon 7 mjeseci dogodilo čudo

Doktori su joj rekli da je imala spontani pobačaj, a onda joj se nakon 7 mjeseci dogodilo čudo
15K
Iako može biti poprilično bolan, porođaj je nešto što svaka trudnica jedva čeka. No ponekad do problema dođe i prije porođaja. 25-godišnjoj Meredith se srce slomilo kad su joj doktori u šestom tjednu trudnoće rekli da je imala spontani pobačaj.

Bio je to težak udarac za nju i njenog partnera Brandona. Pokušavali su zaboraviti što se dogodilo, a onda je došao još jedan šok. Meredith je nakon 7 mjeseci počela osjećati jake bolove u trbuhu. Ni sami nisu znali što se događa, no odjednom se činilo kao da se Meredith porađa. Međutim, ono što je iz nje izašlo, nije izgledalo kao beba. Ubrzo su shvatili da je beba "zarobljena" u amnionskoj vrećici, što znači da Meredith vodenjak zapravo nije ni puknuo. Znali su da moraju brzo reagirati pa su odmah nazvali hitnu pomoć.

Budući da je iznenadna mama zadnjih 7 mjeseci jela što je god htjela, pila i pušila, nisu znali što je s bebom i kako je to utjecalo na njeno zdravlje. Na svu sreću, majka priroda izvela je pravo čudo te ženi, koja je nakon "spontanog pobačaja" bila depresivna, poklonila bebu. Beba je nakon intervencije doktora u stabilnom stanju, a novopečeni roditelj još uvijek ne mogu vjerovati da im se to stvarno dogodilo.

Najnovije