Svi misle da je njegovo tijelo fotošopirano, no ovaj nabildani mladić zaista tako izgleda

Svi misle da je njegovo tijelo fotošopirano, no ovaj nabildani mladić zaista tako izgleda
7K
Ako tražite motivaciju za vježbanje, možda ipak niste na najboljem mjestu. Ovaj 19-godišnji mladić postao je prava senzacija na internetu, sve zahvaljujući tijelu koje možda i malo previše podsjeća na slovo V.

Bonheur Ntwari je doživio toliku promjenu da sada svi misle da se fotošopirao na slikama, no on zaista ovako izgleda. Zbog širokih ramena, nabildanih ruku i vrlo uskog struka, neki kažu da izgleda kao vanzemaljac. Zbog toga je mladić iz australskog Brisbanea pokrenuo i tzv. pokret vanzemaljskog atleticizma (što god to značilo) kojemu je cilj da se njegovi sljedbenici razlikuju od ostalih ljudi.

Ntwari je na starijim fotografijama pokazao kako je prije bio mršav. Sa 16 godina učlanio se u teretanu i naporno vježbao kako bi postigao ovaj izgled. Sada vježba 6 puta tjedno, a strogo se drži posebne prehrane. Dnevno popije 3 i pol litre vode i unese 150 grama proteina kako bi održao mišićnu masu. Kaže da ga mnogi čudno gledaju jer nikad nisu vidjeli nekoga s takvim tijelom. To mu ne smeta jer, kako on kaže, upravo je to bit njegovo alien pokreta - biti drugačiji i privlačiti pažnju.