Majka je tijekom leta gubila kontrolu nad djecom, a onda se pojavio jedan stariji muškarac

Majka je tijekom leta gubila kontrolu nad djecom, a onda se pojavio jedan stariji muškarac
9K
Svi znamo koliko putovanje s malom djecom može biti stresno, pogotovo kad je riječ o nemirnim malim vražićima. Jedna majka podijelila je priču o simpatičnom događaju koji je doživjela tijekom leta s 4-mjesečnim sinom i nešto starijom kćerkicom.

Bio je to njen prvi let s malom djecom. Čim su ušli u avion, 4-mjesečni sinčić počeo je glasno plakati jer je bio gladan, a ona nije bila u prilici da ga doji prije leta. Ni situacija s 3-godišnjom kćerkicom nije bila puno bolja. Iako se radovala svom prvom letu, nakon kratkog vremena je izgubila živce i počela se derati kako želi izaći van. Majka Jessica bojala se da će ih prije leta izbaciti s aviona, no onda se pojavio jedan stariji muškarac i ponudio pomoć.

Uzeo je bebu i držao je dok je majka smirivala nemirnu djevojčicu. Dala joj je tablet i uključila crtić pa se malena smirila. Muškarac je kasnije s djevojčicom gledao i film te crtao s njom, a kasnije je zajedno s njom gledao kroz prozor i objašnjavao joj razne stvari kako bi je zabavio. Tijekom leta postali su najbolji prijatelji.

Slijedilo je presjedanje u drugi avion gdje im je također pomogao s prtljagom, a kao da to već nije bilo dovoljno, potrudio se promijeniti i sjedalo u drugom avionu kako bi ponovno mogao sjediti kraj svojih novih prijatelja. Majka kaže da im je taj stariji muškarac pokazao ljubaznost i suosjećanje kakvo nikad nije vidjela. Na kraju je objasnio kako je prije puno godina i njegova žena bila u sličnoj situaciji kao i Jessica, kada je s njihovim sinovima sama putovala avionom. Tada joj je potpuni stranac pomogao s djecom, baš kao što je i on sada pomogao Jessici.

Majka je zapamtila njegovo ime i gdje živi te je objavila ovu priču na internetu kako bi uspjela ponovno stupiti u kontakt s njim. Njena objava je na društvenoj mreži dobila desetke tisuća lajkova i dijeljenja pa postoji dobra šansa da su se već uspjeli čuti. :)

Najnovije