Ovaj hotelski resort idealno je mjesto za ljetovanje ako ste osoba s viškom kilograma

Ovaj hotelski resort idealno je mjesto za ljetovanje ako ste osoba s viškom kilograma
5K
Debelim ljudima ljeti nije lako. Dok drugi ponosno pokazuju svoja tijela na plažama, oni često postaju predmet sprdnje i privlače čudne poglede poput magneta. No, i za njih postoji utjeha, bar za one s dubljim džepom. Hotelski resort s Bahama reklamira svoj kompleks kao idealno mjesto za ljetovanje upravo onim ljudima koji imaju veći višak kilograma.

Nalazi se na bahamskom otoku Eleuthera i mjesto je gdje pretile osobe bez brige mogu nositi bikinije i svoje tijelo pokazivati sunčevim zrakama i drugim gostima. Stolice u hotelskim sobama i ležaljke također su prilagođene većem "teretu" te bez problema mogu podnijeti i više od 200 kilograma. Gosti kažu da obožavaju ovo mjesto jer su ovdje potpuno izolirani od osoba koje im se smiju zbog viška kilograma ili ih promatraju sa zgražanjem kao da su nekakve životinje.

Hotelski resort sagradio je poduzetnik James King prije 14 godina. "Radio sam kao doktor u jednom hotelu u Grenadi kada sam jednom prilikom vidio gosta koji je morao platiti 150 dolara jer se njegova ležaljka zbog prekomjerne težine raspala. Bilo mi je žao takvih ljudi, znao sam da moram poduzeti nešto."

"Na ljetovanju je lijepo osjećati se kao najnormalnija osoba. Možete li zamisliti kakav je osjećaj kada vas na plaži uspoređuju s nasukanim kitom?", kaže jedna od gošći koja se rado vraća na ovo mjesto. Budimo iskreni, kako i ne bi? Ovo izgleda kao raj na Zemlji...