Mama s ogromnim trudničkim trbuhom doživjela je nešto što se događa jako rijetko

Mama s ogromnim trudničkim trbuhom doživjela je nešto što se događa jako rijetko
7K
Nakon što su se vjenčali 2004. godine, Jamie i Tyler Scott ubrzo su dobili i svoje prvo dijete, sina Shaydena. Nekoliko godina kasnije rođen je i drugi sin, Landon. Međutim, do problema je došlo kad su htjeli još jedno dijete. Trebalo im je punih 5 godina i niz medicinskih procedura kako bi Jamie konačno po treći put zatrudnjela.

Prve pretrage pokazivale su da čeka blizance, no u 19. tjednu trudnoće, Jamie je imala toliki trbuh da nije više mogla ni hodati. Poznato je da parovi koji koriste medicinsko potpomognutu oplodnju imaju veće šanse da dobiju blizance ili trojke, no vijest da u sebi ima petorke nikako nije očekivala.

Ultrazvučni pregled bio je pravi događaj. Ponosni roditelji očekivali su da će na monitoru vidjeti svoje blizance, no onda se pojavila još jedna beba... i još jedna... i još jedna. Pet komada. "Plakala sam od sreće. Toliko smo dugo pokušavali i bili smo presretni što sam uopće zatrudnjela.", rekla je Jamie.

Zbog velikog broja bebica bilo je jasno da neće moći čekati punih 9 mjeseci. Već u 19. tjednu imala je ogroman trudnički trbuh i izgledala je kao da na samom kraju trudnoće. Izdržala je do 29. tjedna i rodila prekrasne petorke u samo 1 minuti - 21.03.2018. između 1:27 i 1:28 ujutro. Bebe su bile brze! :)

Najnovije