Žena zatražila pomoć na internetu jer ne želi da je muževi roditelji gledaju tijekom porođaja, dobila je odličan savjet

3   0   5422   2  LajkGPorođaj je nešto što svaka majka zauvijek pamti. Najčešće su to lijepa sjećanja, no ponekad čak i vlastita obitelj može napraviti cirkus koji pokvari taj trenutak.

Na jednom internetskom forumu se nedavno pojavila priča Isabelle Lagune koja je tražila pomoć i mišljenje drugih nakon što joj je muž predložio nešto neuobičajeno. Želi da njegovi roditelji zajedno s njim budu prisutni kada Isabella bude rađala blizance. Njoj se ta ideja nimalo ne sviđa pa je poslušala savjete drugih. Netko se malo našalio pa joj napisao da muž kaže da će pristati na to ako on prije toga gol obavi nuždu pred njenim roditeljima, no bilo je i onih koji su problem ozbiljnije shvatili. Evo što joj je predložila jedna starija žena.

"Nimalo mi se ne sviđa taj tvoj muž... U normalnim situacijama bih ti preporučila da se s njim dogovoriš jer je komunikacija ključna u braku, no trebaš dobiti blizance i to je već duplo teže od običnog porođaja.

Muž bi MORAO prihvatiti tvoju odluku da odbiješ ideju. Činjenica da ponavlja tu temu stvara stres koji ti stvarno nije potreban u ovom trenutku. No, predlažem da odluku proslijediš nekome od doktora. Kada njegovim roditeljima zabrane da budu u istoj sobi, oni i tvoj muž bit će ljuti na doktore, a ne na tebe.

Pretpostavljam da muž ne ide s tobom na baš sve preglede. U povjerenju se obrati nekome od doktora te mu objasni da si pod velikim pritiskom i zamoli ga spriječi to s muževim roditeljima. TI si doktorova pacijentica, ostali su samo gosti.

Nažalost mislim da ćeš u budućnosti imati još više problema s mužem i njegovim roditeljima jer djeluju vrlo napadno, no pustimo to sad. Trudna si i ovo nije vrijeme za bavljenje problemima. Pusti doktora da odglumi ulogu negativca. Sretno!"
14.6.2018. 18:58:00
3
Žena zatražila pomoć na internetu jer ne želi da je muževi roditelji gledaju tijekom porođaja, dobila je odličan savjet
Komentari (2)
Odličan savjet. Muž ti baš nije nešto bistar, nasljedno. Nadam se da djeca budu više na tebe.
14.6.2018. 19:19:16
0
Kaj si je zbrala to ima.....enivej savjet je dobar....
14.6.2018. 20:58:31
0

KATEGORIJE