Slike prije i nakon zahvata pokazuju zbog čega ova žena nije trebala isprobati nepotrebni tretman za obrve

Slike prije i nakon zahvata pokazuju zbog čega ova žena nije trebala isprobati nepotrebni tretman za obrve
8K
Nije lako ženama i mladim djevojkama koje u današnje vrijeme ne prate modu i trendove. Živimo u svijetu u kojem nečiji vanjski izgled jako utječe na njegov uspjeh u društvu pa je zbog toga potrebno paziti na svaku sitnicu. Jedna od tih sitnica su i obrve.

U zadnjih nekoliko godina pojavili su se čudni trendovi (poput valovitih ili obojenih obrva), a jedan od njih je i tetoviranje obrva. 26-godišnja Kanyarat Chaichan išla je na takav zahvat, a tko god joj ga je radio, zaslužuje dobiti otkaz jer bi probleme mogao stvoriti i drugim ženama.

Kanyarat je prije zahvata imala normalne obrve, no neiskusni tattoo majstor ih je potpuno uništio. Bila je razočarana svojim novim izgledom, no imala je sreće u nesreći jer joj se nakon nekog vremena javio drugi tattoo majstor koji je u medijima čuo za njen problem te joj ponudio besplatan laserski tretman kojim je skinuo njene unakažene tetovirane obrve.

Međutim, njen problem tu nije završio. Nakon ovakvog laserskog zahvata potrebno je još nekoliko mjeseci kako bi se vidio krajnji rezultat i reakcija njene kože. Nadamo se da će sve biti u redu i da će se riješiti ovih kišobrana iznad očiju. :(

Najnovije