Razno
• 22 lipnja 2018
Netko je posjetio restoran "najboljeg kuhara na svijetu", pogledajte kakvu je hranu dobio
6K
Massimo Bottura proglašen je 2016. godine najboljim kuharom na svijetu. Njegov restoran Osteria Francescana u talijanskoj Modeni ima tri Michelinove zvjezdice. Netko ga je nedavno posjetio, provjerio kakva je hrana te slike podijelio na internetu. U nastavku ćete vidjeti degustacijski meni od 10 do 12 specijaliteta.
Osoba koja je slikala hranu između ostalog je dobila ribu s više vrsta umaka, "sendvič" sa Carpione sladoledom na vrhu, hrskave krekere punjene rajčicama i maslinama, makarone s raguom od kunića, grissini štapiće, kamenice s vrbenom, mediteranske raviole s jeguljom, tzatzikijem i mentom, kremastu juhu od morskih plodova, Mortadella paštetu, krekere s parmezanom i tartufima, Parmigiano Reggiano specijalitet te desert s komadićima lješnjaka i badema.
Osoba kaže da je joj se Mortadella pašteta nije svidjela, no da je s desertom bila oduševljena. Što vama izgleda najbolje, a što biste radije preskočili?
Osoba koja je slikala hranu između ostalog je dobila ribu s više vrsta umaka, "sendvič" sa Carpione sladoledom na vrhu, hrskave krekere punjene rajčicama i maslinama, makarone s raguom od kunića, grissini štapiće, kamenice s vrbenom, mediteranske raviole s jeguljom, tzatzikijem i mentom, kremastu juhu od morskih plodova, Mortadella paštetu, krekere s parmezanom i tartufima, Parmigiano Reggiano specijalitet te desert s komadićima lješnjaka i badema.
Osoba kaže da je joj se Mortadella pašteta nije svidjela, no da je s desertom bila oduševljena. Što vama izgleda najbolje, a što biste radije preskočili?