Ovu djevojku su zlostavljali vršnjaci, način na koji je reagirao njen ujak iznenadio je cijelu školu

Ovu djevojku su zlostavljali vršnjaci, način na koji je reagirao njen ujak iznenadio je cijelu školu
16K
Školski dani su vrijeme učenja i osobnog razvoja, ali mogu biti i vrlo teško razdoblje za tinejdžere. 16-godišnja Chloe Robson iz Ujedinjenog Kraljevstva je dobar primjer toga, jer su je zlostavljali vršnjaci od njene 7. godine. U školi joj je bilo teško, jer su je vršnjaci čak i fizički maltretirali i gađali je stvarima. Zbog svega toga Chloe se osjećala izostavljeno i usamljeno. Nije imala nikoga s kim bi popričala o tome, jer se plašila još većeg zlostavljanja ako to učini. Kada se približavala maturalna večer, Chloe se plašila reakcija svojih vršnjaka.

Srećom, njen ujak Grant Robson je na čelu bajkerske skupine "North East Bikers Against Bullies" koja se bori protiv nasilja među vršnjacima. Organizirao je za Chloe pratnju koju je činilo 126 bajkera.

"Kada su se pojavili motori i bajkeri bio je to veliki šok – nisam očekivala da će ih biti toliko i osjećala sam potporu i samopouzdanje", rekla je Chloe. "Svi moj prijatelji bili su šokirani."

Njen dolazak na maturalnu večer bio je impresivan i Chloe se osjećala samopouzdano i sretno. Ova skupina nije pomogla samo Chloe da stekne potrebno samopouzdanje, nego često odlaze dati potporu djeci koju zlostavljaju vršnjaci.