Mladić koji se pretvorio u Popaja ubrizgao je injekcije i u noge i sad izgleda još čudnije

Mladić koji se pretvorio u Popaja ubrizgao je injekcije i u noge i sad izgleda još čudnije
15K
Vjerojatno se još sjećate 21-godišnjeg Rusa Kirilla Tereshina (prethodni članak: http://www.index.hr/lajk/poster/195797/nije-htio-gubiti-vrijeme-na-treninge-pa-je-pronasao-laksi-nacin-da-se-pretvori-u-popaja ) koji je u nadlaktice ubrizgao sintol kako bi imao veće mišiće. Mediji su ga zbog njegovog čudnog izgleda nazvali Popajem, a sada stižu nove vijesti.

Rus je isto to učinio i s nogama. I njih je napunio sintolskim injekcijama, valjda kako bi optički malo izjednačio ruke i noge. No, bar ima jednu dobru vijest. Navodno je odlučio prestati s dodatnim punjenjem nadlaktica.

Neki doktori procjenjuju da mladić ima psihički poremećaj zbog kojeg neke dijelove tijela smatra nedovoljno dobrima pa ih pokušava "popraviti" na sve moguće načine. Drugi kažu da jednostavno nije pretjerano inteligentan. Kako god bilo, mladi Rus iz Pyatigorska sa svojom novim "mišićavim" nogama izgleda još čudnije. Na svojim profilima se već hvali novim slikama i obećava da će mu noge uskoro biti nabildane kao i njegove nadlaktice.

Najnovije