Njegovoj ženi se vid počeo pogoršavati pa je učinio nešto zbog čega je osvojio srca javnosti

Njegovoj ženi se vid počeo pogoršavati pa je učinio nešto zbog čega je osvojio srca javnosti
6K
Svatko traži srodnu dušu s kojom će provesti ostatak života. Des i Mona Manahan u braku su više od 50 godina, no još uvijek jedno prema drugome osjećaju ono isto kao kad su se tek upoznali.

Des je svoju Monu upoznao još 1952. kad ju je ugledao s prozora ureda. Sada su u dubokoj starosti, u braku su zajedno proveli 56 godina. Iako nisu više mladi, Des kaže da mu je jednako lijepa kao na dan njihovog vjenčanja. No, iako se na prvi pogled ne razlikuju od drugih starijih bračnih parova, Des i Mona postali su poznati nakon što se njihova priča proširila na internetu.

Moni se prije nekoliko godina vid počeo pogoršavati. Lijevim okom jako slabo vidi, pa se ne može više šminkati kada zatvori desno oko. Zbog toga je za Desov rođendan zajedno s njim odlučila posjetiti salon u kojem ju je našminkala profesionalna vizažistica.

Vizažistica Rosie kaže da je Dan bio vrlo zainteresiran. Htio je znati kako šminka njegovu suprugu pa mu je Rosie sve objašnjavala, a na kraju mu je dala kist kako bi dovršio njen posao. Kaže da je obavio sjajan posao te mu dala još par savjeta koji će mu biti korisni kod kuće.

Dok ju je šminkao, netko ih je slikao, a Rosie je nakon 2 dana nazvala bračni par i rekla im da je njihova slika osvojila srca milijuna korisnika interneta, uključujući i Crnogorca Marija Dedivanovića, vizažista Kim Kardashiana. Silno ih je htio upoznati te se slikati s njima, a nakon toga su se pojavili i na televiziji. U vrlo emotivnom nastupu pričali su o njihovoj priči i zajedničkom životu.

Des je rekao da želi da njegova žena bude sretna i da je spreman sve učiniti kako bi to tako i ostalo. Kad je riječ o šminkanju, Des ima savjet za sve žene: Manje je više!

Najnovije