Ova društvena mreža možda nije zanimljiva kao ostale, no pogledajte u čemu sve uživaju njihovi radnici

Ova društvena mreža možda nije zanimljiva kao ostale, no pogledajte u čemu sve uživaju njihovi radnici
3K
Iako možda nije zanimljiva kao Instagram, Facebook ili Twitter, LinkedIn je društvena mreža koja diljem svijeta ima više od 550 milijuna korisnika. Orijentirana je na sve u vezi posla - poslovnu komunikaciju, traženje novih radnika, stvaranje životopisa u obliku profila...

Kao velika kompanija koja zarađuje ogroman novac, logično je da imaju i veliki broj zaposlenika - oko 9 tisuća ljudi. Svoje urede imaju diljem svijeta, no u ovom članku pokazat ćemo vam u čemu uživaju radnici koje svoj posao obavljaju u LinkedIn centru u Manhattanu, smještenom u dijelu Empire State Buildinga.

Na ovoj lokaciji radi čak 700 ljudi. LinkedIn je u Empire State Building uselio još 2011. godine, zauzeli su 5 katova nebodera. Svatko tko dođe na njihove katove, ima što vidjeti.

Recepcija ima knjige i kavu za radnike i posjetitelje. Na jednom od katova se nalazi i mala ino dvorana u kojoj se radnici mogu opustiti i gledati filmove ili igrati igrice. U hodnicima su razni automati na kojima osim hrane i pića mogu uzeti i npr. tipkovnicu, punjače, slušalice...

Radnici LinkedIna imaju besplatnu kuhinju u kojoj im je svakog dana serviran doručak i ručak. Blizu je i prostorija u kojoj radnici mogu održavati timske sastanke ili jednostavno igrati društvenu igru. Kome društvene igre nisu dovoljno, može se preseliti u mini dvoranu sa stolnim nogometom. Opuštena atmosfera važna je kako bi radnici bili dovoljno odmorni za svoj posao. Zbog toga na katovima postoji i više kutaka za odmor u kojima radnici mogu malo leći ili sjesti i popričati s kolegama.

Između ostalog imaju i svoju knjižnicu, foto galeriju sa slikama kućnih ljubimaca radnika, zid na kojem dijele svoje fotke iz najmlađih dana, pivnicu u kojoj novi radnici preuzimaju ulogu konobara... a kako bi svi ostali u formi, na jednom od katova mogu koristiti i pravu malu teretanu.

Najnovije