Ova društvena mreža možda nije zanimljiva kao ostale, no pogledajte u čemu sve uživaju njihovi radnici

2   0   3357   0  LajkGIako možda nije zanimljiva kao Instagram, Facebook ili Twitter, LinkedIn je društvena mreža koja diljem svijeta ima više od 550 milijuna korisnika. Orijentirana je na sve u vezi posla - poslovnu komunikaciju, traženje novih radnika, stvaranje životopisa u obliku profila...

Kao velika kompanija koja zarađuje ogroman novac, logično je da imaju i veliki broj zaposlenika - oko 9 tisuća ljudi. Svoje urede imaju diljem svijeta, no u ovom članku pokazat ćemo vam u čemu uživaju radnici koje svoj posao obavljaju u LinkedIn centru u Manhattanu, smještenom u dijelu Empire State Buildinga.

Na ovoj lokaciji radi čak 700 ljudi. LinkedIn je u Empire State Building uselio još 2011. godine, zauzeli su 5 katova nebodera. Svatko tko dođe na njihove katove, ima što vidjeti.

Recepcija ima knjige i kavu za radnike i posjetitelje. Na jednom od katova se nalazi i mala ino dvorana u kojoj se radnici mogu opustiti i gledati filmove ili igrati igrice. U hodnicima su razni automati na kojima osim hrane i pića mogu uzeti i npr. tipkovnicu, punjače, slušalice...

Radnici LinkedIna imaju besplatnu kuhinju u kojoj im je svakog dana serviran doručak i ručak. Blizu je i prostorija u kojoj radnici mogu održavati timske sastanke ili jednostavno igrati društvenu igru. Kome društvene igre nisu dovoljno, može se preseliti u mini dvoranu sa stolnim nogometom. Opuštena atmosfera važna je kako bi radnici bili dovoljno odmorni za svoj posao. Zbog toga na katovima postoji i više kutaka za odmor u kojima radnici mogu malo leći ili sjesti i popričati s kolegama.

Između ostalog imaju i svoju knjižnicu, foto galeriju sa slikama kućnih ljubimaca radnika, zid na kojem dijele svoje fotke iz najmlađih dana, pivnicu u kojoj novi radnici preuzimaju ulogu konobara... a kako bi svi ostali u formi, na jednom od katova mogu koristiti i pravu malu teretanu.
30.7.2018. 16:40:00
2
Ova društvena mreža možda nije zanimljiva kao ostale, no pogledajte u čemu sve uživaju njihovi radnici
Komentari (0)

KATEGORIJE