Dječak nije htio dijeliti svoje igračke s drugom djecom, mamine riječi su izazvale lavinu reakcija

Dječak nije htio dijeliti svoje igračke s drugom djecom, mamine riječi su izazvale lavinu reakcija
4K
Majka je s djetetom išla u park, a kad su se vratili kući, na internetu je podijelila priču o onome što se tamo dogodilo. Njene riječi su izazvale lavinu reakcija...

Što se dogodilo?

Majka Alanya išla je u park sa sinom Carsonom, ponijeli su nekoliko igračaka kako bi se dječak mogao igrati. Ubrzo je došlo još nekoliko dječaka koji su od njega počeli tražiti da njima da svoje igračke kako bi se i oni mogli igrati. Carsonu se ta ideja nije svidjela, no nije znao što učiniti pa je samo pogledao mamu.

"Možeš reći ne, Carson. Jednostavno reci ne. Ne moraš ništa drugo reći.", rekla mu je tada. Kad je dječacima rekao da ne želi dijeliti svoje igračke, oni su odmah krenuli prema njegovoj mami kako bi ga tužakali, no ona je i njima odgovorila - "On ne mora dijeliti svoje igračke s vama. Ako kaže "ne" onda je "ne". Ako igračke bude htio podijeliti, podijelit će ih."

Majka kaže da su je drugi roditelji odmah počeli čudno gledati, smatrajući je valjda škrtom i nepristojnom.

"Biste li i dali svoje stvari potpunim strancima iako to zapravo ne želite? Cilj je odgojiti dijete da može funkcionirati kao odrasla osoba. Carson nije htio podijeliti svoje igračke kako bi iznenadio kćerkicu jedne od mojih prijateljica. Drugi put kad me budete ljutito gledali, sjetite se da živite u svijetu u kojem osoba ne daje sve što ima samo zato što to netko želi. Ja ću svoje dijete drukčije odgajati."

Neki roditelji smatraju da je majka potpuno u pravu, dok se drugi uopće se ne slažu i misle da je dječak ipak trebao podijeliti svoje igračke i "ne biti škrt". Što vi kažete na to?

Najnovije