Nepoznatu djevojku je zamolila da zamijene mjesta u avionu, kasnije je primijetila nešto prelijepo

Nepoznatu djevojku je zamolila da zamijene mjesta u avionu, kasnije je primijetila nešto prelijepo
20K
Rosey Blair i njen dečko vraćali su se kući zrakoplovom, no greškom nisu dobili sjedala jedno pokraj drugog. Mlada Amerikanka je zbog toga zamolila djevojku koja je sjedila kraj njenog dečka da se zamijene za mjesta te nakon toga doživjela nešto što joj je uljepšalo dan.

Biste li ikada rekli da se slučajno upoznavanje na letu može pretvoriti u ljubav? Rosey je zamjenom mjesta "spojila" djevojku s nepoznatim muškarcem koji je sjedio pokraj nje. Sjedili su ispred Rosey i njenog dragog pa su mogli cijelo vrijeme pratiti razvoj situacije.

Djevojka i dečko su brzo započeli razgovor, a Rosey je naravno čula o čemu pričaju. Saznala je da su oboje osobni treneri, vegetarijanci... Primijetila je da su se "slučajno" dodirivali, čak su istovremeno išli i do WC-a, jedno drugome su pokazivali slike obitelji... Čula je i kako su počeli pričati o ciljevima u životu, djeci. To je bilo to. Znala je da ova priča neće završiti na izlazu i putničkog zrakoplova.

I zaista je tako bilo. Mladi trener i trenerica razmijenili su svoje Instagram profile prije izlaska te kasnije zajedno nastavili svoj put. :)

Najnovije