"Najgora spremačica ikad napila se k'o stoka, razvalila mi stan i ostala ležati na podu"

"Najgora spremačica ikad napila se k'o stoka, razvalila mi stan i ostala ležati na podu"
5K
29-godišnja Genevieve Snow nije očekivala da će joj stan nakon posjeta spremačice biti u još većem kaosu nego prije. Nazvala je tvrtku koja je bavi uslugama čišćenja domova te platila 240 dolara kako bi joj njihova zaposlenica napravila generalno čišćenje.

MEĐUTIM...

Mladu Amerikanku je dočekao horor kad se vratila kući. Stan joj je bio sav razbacan, a na podu je vidjela osobu kako leži. Najprije je mislila da je mrtva, no onda je shvatila da je to spremačica koja se napila k'o stoka i ostala ležati na parketu.

Spremačica je vjerojatno počela spremati stvari pa je ugledala dio s bocama alkoholnih pića i jednostavno nije mogla odoljeti. Pijana k'o letva radila je kaos u stanu i napravila štetu u visini od par tisuća kuna. Navodno je još jedna spremačica bila s njom, zajedno su jele sladoled koji je Genevieve držala u zamrzivaču.

Genevieve je zvala policiju, no oni joj nisu mogli pomoći. Rekli su joj da nije počinjeno nikakvo kazneno djelo i ostavili je da sama riješi svoj problem. Na internetu je tvrtki za čišćenje ostavila negativan komentar, a oni su joj se javili i objasnili da je riječ o njihovoj bivšoj zaposlenici koja je dobila otkaz i otvorila tvrtku s istim imenom. Sada joj prijete tužbe.

Najnovije