Novopečene mame su sasvim otvoreno podijelile slike nakon porođaja i otkrile istinu o njihovim tijelima

Novopečene mame su sasvim otvoreno podijelile slike nakon porođaja i otkrile istinu o njihovim tijelima
9K
Živimo u svijetu u kojem se stvari često preuveličavaju, efektima uljepšavaju ili u medijima predstavljaju na pogrešan način. Trudnice su samo jedan od primjera. Rijetko kad ćete u filmu vidjeti kako ženin život zapravo izgleda nakon poroda. Časopise ne treba ni spominjati, tamo se većina toga fotošopira. Nemoguće je da poznate osobe izgledaju gotovo kao manekenke nakon poroda, zar ne?

Tako je. Ove žene pokazale kako njihovo tijelo i njihov život zapravo izgleda nakon porođaja. Jedna od glavnih stvari koje mnogi ne shvaćaju je činjenica da trbuh ne nestaje čim dijete izleti iz mame. Trbuh prekriven strijama također je česta pojava. Treba li uopće spominjati da stres nakon rođenja ostavlja i tragove na ženinom izgledu? Mnoge novopečene mame zadrže onaj mali višak kilograma, ali i npr. ožiljke s carskog reza. Čak i dojenje zna biti bolno kada beba malo jače zagrize bradavicu.

Istina je da se pojavljuju problemi i da mamama nije lako, no ovaj period je istovremeno i jedan od najljepših u životu.

Najnovije