Mama htjela krenuti u mrtvačnicu kako bi posljednji put vidjela sina, a on joj se odjednom pojavio pred vratima

Mama htjela krenuti u mrtvačnicu kako bi posljednji put vidjela sina, a on joj se odjednom pojavio pred vratima
4K
Bio je to početak novog radnog tjedna i dan koji će Thelma Toney još dugo pamtiti. U večernjim satima pojavio joj se policajac pred vratima i prenio joj vijesti koje nijedna majka ne želi čuti.

Policajac iz Kansas Cityja rekao joj je da je njen 44-godišnji sin Richard Lawrence imao prometnu nesreću i da nažalost nije preživio. Thelma je odmah pala na koljena i počela plakati, odmah je počela zvati ostatak obitelji kako bi i njima prenijela tužnu vijest o gubitku voljenog sina.

Obitelj se okupila sljedećeg jutra kako bi bili uz Thelmu. Imala je dogovoren i odlazak u mrtvačnicu kako bi još jednom vidjela sina i potvrdila da je to stvarno on. Baš u trenutku kad je htjela krenuti, zvonio je telefon. Bila je to njena kćer koja joj je javila da je Richard živ. Samo nekoliko minuta kasnije, pred vratima joj se pojavio sin, živ i zdrav.

Majka je bila u isto vrijeme šokirana i presretna. Ubrzo se saznalo da je policija napravila bizarnu grešku te krivoj osobi prenijela vijest o smrtnom slučaju.

Što se točno dogodilo? Sin Richard prodao je svoj automobil samo nekoliko minuta prije nego što je novi vlasnik stradao u prometnoj nesreći. Na automobilu su još uvijek bile njegove registarske tablice pa je tako došlo do velikog nesporazuma.

Richard Lawrence je danima nakon toga morao zvati prijatelje i poznanike kako bi im rekao da ipak nije mrtav. :)