Manekenka htjela promijeniti boju očiju, otišla na operaciju nakon koje ima vidi kao 90-godišnjakinja

Manekenka htjela promijeniti boju očiju, otišla na operaciju nakon koje ima vidi kao 90-godišnjakinja
8K
Ova priča je samo još jedan dokaz da živimo u čudnim vremenima u kojima društvene mreže izluđuju mlade i naivne ljude do te mjere da se unište u pokušaju da postanu poznati i dobiju brdo lajkova.

Jedna od takvih žrtava je i 32-godišnja Instagram manekenka Nadinne Bruna. Bila je na čitavom nizu estetskih operacija koje su joj promijenile izgled, no to joj očito nije bilo dovoljno. Nadinne je u jednom trenutku odlučila da želi promijeniti boju svojih očiju pa je iz Miamija otputovala u Kolumbiju kako bi obavila operaciju koja je u SAD-u zbog sigurnosti pacijenata strogo zabranjena. Platila je 3 tisuće dolara kako bi joj u oči ubacili specijalne silikonske implantate. To je bila cijena s popustom koji je dobila jer je operaciju objavila online na svojim profilima.

Iako je na početku sve izgledalo kako treba, problemi su se brzo pojavili. Bruna se doktorima žalila kako joj je vid postao mutan, a oči crvene. Još je 2 puta otputovala u Kolumbiju kako bi joj doktori pokušali riješiti problem, no bilo je prekasno. Nastala su trajna oštećenja. "Bila sam tako naivna. Vid mi je nakon operacije postao potpuno zamućen, oči su mi gotovo godinu dana bile crvene i jako osjetljive na svjetlost.", ispričala je Nadinne. Implantate su joj uspjeli ukloniti, no oštećenje vida je trajno. "Nakon operacije sam pala u depresiju. Inače sam jaka i hrabra osoba, no ovaj put sam bila jako glupa. Vjerovala sam krivim osobama. Sada vidim kao 90-godišnjakinja i nadam se da mi se stanje neće dodatno pogoršati."

Najžalosnija je činjenica što je mnogi pratitelji još uvijek pitaju gdje mogu obaviti ovu operaciju.