Samo nekoliko mjeseci nakon što je udomljena, jednooka kujica je spasila život svojoj novoj vlasnici

Samo nekoliko mjeseci nakon što je udomljena, jednooka kujica je spasila život svojoj novoj vlasnici
5K
Psi nažalost često ne dobivaju dovoljno ljubavi i pažnje pa završe na ulici - sami, napušteni i gladni. Jednooka kujica Victoria jedna je od takvih životinja. Završila je u skloništu i zbog svog malog "nedostatka" jako dugo čekala nove vlasnike.

Međutim, kad je pravnica Lauren Gauthier posjetila sklonište, sve se promijenilo. Lauren se, osim svojim zanimanjem, bavi i zaštitom životinja, točnije zbrinjavanjem napuštenih lovačkih pasa i traženjem novih vlasnika. Bila je to ljubav na prvi pogled kad je u skloništu upoznala jednooku Victoriju. Odlučila ju je udomiti, a kujica joj se kasnije odužila na nevjerojatan način.

Lauren je tri mjeseca nakon što je udomila Victoriju primijetila kvržicu na nosu, no nije obraćala veliku pažnju na problem za koji je bila uvjerena da će nestati sam od sebe. No Lauren nije bila jedina koja je vidjela tu kvržicu. Primijetila ju je i njena nova ljubimica koja ju je svaki put neprestano gledala i njuškala kada bi Lauren sjela na kauč i provodila vrijeme s njom.

Kujica se počela ponašati sve čudnije, uporno je njuškala nos svoje vlasnice. Lauren je postala zabrinuta pa je posjetila doktora i saznala da joj se na tom mjestu razvio rak kože. Opasnu bolest bi vjerojatno prekasno otkrila da je njena Victoria nije upozorila. Kujica se na najbolji moguć način zahvalila ženi koja ju je udomila.

Najnovije