Policajac je vidio ženu kako nosi dijete po dvorištu pa se zaustavio i uljepšao joj dan

Policajac je vidio ženu kako nosi dijete po dvorištu pa se zaustavio i uljepšao joj dan
4K
Ryan nije imao lijepo djetinjstvo. Jedne noći je morao zajedno s majkom napustiti svoj dom i odseliti se od problematičnog oca koji se cijelo vrijeme ponašao kao da su oni samo višak u njegovom životu. Morali su krenuti ispočetka, no ipak su se nekako snašli. Još kao dječak odlučio je da ne želi postati kao njegov otac. Htio je pomagati drugima. Često je volontirao, radio je u pučkoj kuhinji, a kasnije donio i odluku da postane policajac kako bi pomagao drugima.

Njegovu dobrotu je primijetila i Rachel koja se odmah zaljubila u njega. Počeli su zajedno živjeti, vjenčali se. Bili su sretni, no nakon nekog vremena joj je počela smetati činjenica što Ryan mora izdvajati puno vremena za posao, budući da je radio kao policajac. Krenule su svađe, no to se ubrzo promijenilo jer su dobili dijete. Kupili su i svoju kuću iz snova i sve to im je ponovno promijenilo život.

Ryan je još uvijek bio dosta zauzet poslom, no sad je i Rachel imala pune ruke posla. Morala je brinuti o djetetu, kući... a to nije jednostavan posao ženi u svojim dvadesetim godinama. No, shvaćala je da njen muž mora obavljati svoje radne zadatke kako bi zaradio novac za obitelj pa je jednog dana odlučila sama pokositi travu ispred kuće. Istovremeno je htjela pripaziti i na dijete ja uzela sina u ruke te ga nosila dok je drugom rukom gurala kosilicu.

Jedan policajac je ugledao mladu Rachel kako se muči s košenjem trave pa se zaustavio ispred njihove kuće i učinio nešto što joj je uljepšalo dan. Muškarac je izašao iz auta i krenuo ravno prema Rachel. Ona se uplašila, no onda ju je samo pozdravio i ponudio joj da umjesto nje pokosi travu. Mladoj mami je to uljepšalo dan, a i Ryan je bio pozitivno iznenađen kad je čuo da je stariji kolega pomogao njegovoj ženi. Čim je završio s važnim policijskim projektom, Ryan je uzeo više slobodnog vremena kako bi što više bio sa svojom obitelji i kako bi pomogao svojoj ženi.

Najnovije