Prva životina koju vidite na ovoj slici otkriva nešto o vašoj osobnosti i načinu razmišljanja

Prva životina koju vidite na ovoj slici otkriva nešto o vašoj osobnosti i načinu razmišljanja
20K
Bacite brzi pogled na crno-bijelu sliku. Koju ste životinju prvu vidjeli: glavu tigra ili majmuna koji visi na grani? Stručnjak otkriva što vaš odgovor znači...

Vidjeli ste tigra?
Lijeva strana vašeg mozga aktivnija je od desne. Osoba ste koja voli sve analizirati i dobro organizirati. Kada naiđete na problem, pokušavate ga riješiti logikom, kalkulacijama i objektivnim odlukama. Sve što činite, činite planirano i precizno. Stvarnost vam je na prvom mjestu, daleko ispred bajki i fantazije. Ne dopuštate da vam emocije pokvare put prema uspjehu. Ovakvim osobama je matematika i općenito znanost jedna od jačih strana.

Vidjeli ste majmuna?
Desna strana vašeg mozga aktivnija je od lijeve. Kreativna ste osoba puna zanimljivih ideja. Probleme rješavate intuicijom iako zbog toga ponekad niste u pravu. Znate da je svaki korak u vašem životu nova lekcija kojom često učite i na vlastitim greškama. Sanjar ste, često se izgubite u mislima, a doživljaj putovanja vam je važniji od dolaska na cilj. Spontana ste osoba, volite umjetnost, glazbu. Nemate naviku pisati "listu obaveza" nego stvari rješavate u hodu. Nemate jasne ciljeve u životu, nego snove koje nastojite malo po malo ostvariti.