Koliko konja vidite na slici? Vaš odgovor će otkriti kakva ste osoba

Koliko konja vidite na slici? Vaš odgovor će otkriti kakva ste osoba
25K
Prvi profesionalni testovi osobnosti pojavili su se još u dvadesetim godinama prošlog stoljeća. Prvenstveni cilj im je bio napraviti selekciju mladića spremnih za vojsku. Danas je ovakvih testova sve više, a izvode ih stručnjaci koji ljude odnosno pacijente proučavaju iz raznih razloga.

Jedan od ovakvih testova je i slika na kojoj osoba mora odgovoriti što vidi. Koliko konja vidite na slici prikazanoj u nastavku? Vaš odgovor će otkriti par činjenica o vama.

1 konj:
Male su šanse da ćete na slici vidjeti samo jednog konja (najčešće ovoga u krupnijem planu), no rezultati istraživanja kažu da zaista postoje i takvi ljudi. To obično znači da osoba gotovo uopće ne pazi na detalje, da svoje odluke donosi brzo i nepromišljeno. Često ne shvaća pravo značenje onoga što vidi, no pouzdaje se u druge. Pravi je timski igrač i u raspravama teško odustaje od svojih tvrdnji, iako one čest znaju biti netočne.

5-10 konja:
Ako na slici vidite između 5 i 10 konja, onda ste osoba koja stvari shvaća ozbiljno i uvijek se trudi dati sve od sebe. Težite perfekcionizmu i fokusirani ste na svoje obveze. Volite sve isplanirati i raditi rasporede. Nije vam problem ponavljati stvari ispočetka ako znate da ćete od toga imati koristi. Imate dovoljnu dozu samopouzdanja i najčešće ste sigurni u sebe i svoje tvrdnje.

11 ili više konja:
Ako na slici vidite 11 ili više konja, to znati da ste vrlo pažljiva osoba koja itekako pazi na detalje. Često primjećujete stvari koje drugi ne vide. Cilj vam je da sve bude onako kako vi to želite, no to vas često zadrži i stvori male probleme. Ono što činite, ne činite napamet nego prema uputama i najčešće zbog toga postižete dobre rezultate. Vaša prevelika želja da sve obavite savršeno ponekad uzrokuje nesigurnost.

Najnovije