Dečko joj je rekao da je gadna bez šminke, njegove uvrede je iskoristila na najbolji način

1   0   8627   1  LajkNJedna od najžalosnijih činjenica u današnjem svijetu je ta da vas većina ljudi gleda samo površinski, tj. samo vaš izgled. Još žalosnije je kad vas zbog izgleda vrijeđa vlastiti dečko. Upravo to se dogodilo 22-godišnjoj Sophiji Ridlington koja ima problem s kožom.

Sophia iz Engleske ima psorijazu pa joj se na licu i drugim dijelovima tijela pojavljuje crvenilo i ljuštenje kože koje može biti vrlo neugodno. Kožne promjene su joj se pojavile tek nakon što je završila u vezi s dečkom, a kada mu je nakon toga pokazala kako izgleda bez šminke, on joj je rekao da je gadna.

Zbog svih tih okolnosti Sophia je postala odlična u šminkanju, a kaže da je puno vremena provela razmišljajući o tome kako sakriti svoju psorijazu. S dečkom je prekinula te odlučila postati vizažistica i na internetu javno pokazivati kako šminkom mijenja svoje lice prekriveno crvenim točkama. Želi motivirati i druge ljude koji imaju slične probleme te im pomoći da vrate svoje samopouzdanje i ponovno se osjećaju lijepima i privlačnima.
12.1.2019. 11:43:46
1
Dečko joj je rekao da je gadna bez šminke, njegove uvrede je iskoristila na najbolji način
Komentari (1)
Kao prvo - nadam se da ga je ostavila. Kao drugo - ovu kožu treba prvo iz liječiti, a ne šminkati.
12.1.2019. 14:51:07
1

KATEGORIJE