Susjed puštao glazbu usred noći, ona mu je ispekla kolač i ostavila poruku zbog koje su se sprijateljili

Susjed puštao glazbu usred noći, ona mu je ispekla kolač i ostavila poruku zbog koje su se sprijateljili
10K
Nitko ne voli bučne susjede, pogotovo ne kad puštaju glazbu usred noći. Većina ljudi bi nakon kratkog vremena poludjela i zvala policiju. Djevojka iz ove priče odlučila je to riješiti na drugi način, na kraju se sa susjedom sprijateljila. Svakako je bolje u svojoj blizini imati prijatelja nego neprijatelja, zar ne? Evo što se dogodilo.

"Hej! Nismo se službeno upoznali i nije mi drago što to činimo na ovaj način. Svake večeri se vraćate kući i glasno puštate glazbu pa sam s vremenom naviknula na to. Ponekad je to bila pjesma koju nisam dugo čula, ponekad pjesma koju nisam znala i koju sam morala guglati jer mi se svidjela. Bit ću iskrena, pomogli ste mi da malo uhvatim ritam.

No sinoć... Ne znam jeste li održali afterparty u stanu ili ne, no u 3 ujutro je glazba bila preglasna. U 3:26 nisam bila sigurna puštate li hitove s bržim tempom ili house/techno. Kako god, moglo je proći i bez tog dijela. U 3:47 sam shvatila da je korisnije jednostavno česti čips i slušati Vašu glazbu nego pokušati spavati. Svidio mi se piano solo i bubnjevi koje ste puštali.

U 3:55 sam već trebala sanjati bliske susrete s Michaelom Jordanom ili Malikom Yobom. Već sam trebala sanjati život s Lenom Waithe da je kojim slučajem slobodna. Nisam trebala pjevati Maxwellov "Ascension" samo zato što ste odlučili biti DJ s 2. kata.

U 4:07 ste stali. Bilo mi je drago. Ubuduće vas molim da misliti malo i na nas ostale. Kao znak pomirbe, donijela sam vam ovaj kolač. Pekla sam vam ga u 3:30 i shvatila kako puno više mislim na Vaše osjećaje nego Vi na moje. Nadam se da će se to promijeniti jer sam unajmila stan na 13 mjeseci, a prošla su tek tri.

Želim Vam sretne blagdane i nadam se da ćemo se uskoro upoznati.

Vaša susjeda,
Candice"

Djevojka je sljedećeg dana primijetila da je čovjek uzeo kolač. Nije više preglasno puštao glazbu, a ubrzo nakon toga su se i upoznali i sprijateljili. Saznala je da je producent glazbenih video spotova i da mu je ovo bio prvi Božić bez kćeri koja je poginula u prometnoj nesreći. I ona je ne tako davno ostala bez mame pa je znala kako se njen susjed osjećao i što je najvažnije - imala je razumijevanja i umjesto svađanja, unaprijed mu je pružila ruku.

Najnovije