Mladi Australac je sa samo 23 godine postao najmlađi djed na svijetu

Mladi Australac je sa samo 23 godine postao najmlađi djed na svijetu
40K
23-godišnji Tommy Connolly iz Australije živio je sasvim normalan život. Imao je prijatelje, posao, studirao je... nije se ni po čemu razlikovao od svojih vršnjaka, no onda je dobio poruku na Facebooku koja mu je zauvijek promijenila život.

Bio je i talentiran sportaš, ali i ambiciozan u poslovnom smislu. Htio je jednog dana imati svoju tvrtku. Počeo je putovati po Australiji i SAD-u te jednog dana saznao da ima obitelj o kojoj treba brinuti. Ima djevojku, Oliviju Tauro, koju je poznavao čak 8 godina prije nego što su ušli u vezu. Sportašica je baš kao i on. Bila je poprilično iznenađena kada je saznala da je njen dečko već otac, ali i djed.

O čemu se radi? E pa, Tommy ima mlađu sestričnu, Kiarnu, s kojom je provodio svoje najmlađe dane, sve dok se njena obitelj nije preselila. Nedavno mu se javila i ispričala mu svoju tešku priču. Rekla mu je da njeni roditelji nisu dovoljno brinuli o njoj pa je već neko vrijeme živjela na ulici. Kako bi preživjela, bila je prisiljena baviti se mutnim poslovima. Upala je u loše društvo, a imala je i dečka koji je nakon nekog vremena završio u zatvoru. Tommy je shvatio da je Kiarna ostala sama i da treba pomoć pa ju je pozvao da živi kod njega.

Iako mu je u rodu, Tommy je odlučio postati njen skrbnik, pa joj je od toga dana na neki način bio poput oca. Na sebe je preuzeo veliku odgovornost, a to mu je bilo jasno pogotovo nakon što mu je nakon nekog vremena priznala da je trudna s dečkom iz zatvora. Nakon nekog vremena, Kiarna je rodila zdravu bebicu i tako je Tommy na neki način osim oca, postao i djed - i to sa samo 23 godine.

Bilo je to prije pune 3 godine. Tommy se danas hvali da ima najboljeg unuka na svijetu, Kaydana, da mu je on nešto što mu uvijek popravi raspoloženje i čija budućnost nije upitna jer kaže da je siguran da može postati "prvak svijeta" u bilo čemu.