Konobarica je primijetila da živčani djed više ne posjećuje restoran, a onda je dobila nevjerojatno iznenađenje

Konobarica je primijetila da živčani djed više ne posjećuje restoran, a onda je dobila nevjerojatno iznenađenje
7K
Posao konobara teži je nego što neki misle. Nije lako uvijek biti raspoložen i trpjeti svakakve goste, no sve je to sastavni dio posla. To dobro zna i Melina Salazar, konobarica iz Teksasa koja radi u restoranu Luby's, poznatom po ljubaznom osoblju koje uvijek daje sve od sebe kako bi gosti otišli siti i zadovoljni.

Međutim, stvar se malo zakomplicirala kada je restoran počeo posjećivati jedan stariji gospodin koji je uvijek bio jako mrzovoljan. Njegov stol je uvijek preuzimala Melina jer su ga ostale konobarice zaobilazile u širokom luku. Djed je bio vrlo zahtjevan gost. Svaki put je davao detaljne upute i objašnjavao kakvu hranu želi, često je i psovao Melini kada nije bio 100% zadovoljan hranom. Ona se svejedno trudila biti pristojna prema njemu.

Dani su prolazili, a Melina je primijetila da djed više ne dolazi u njihov restoran. Ostali radnici su bili sretni što su ga se riješili, no onda je Melina listajući novine saznala što se zapravo dogodilo. Pročitala je da je djed, čije je i ime znala, nedavno preminuo. U tom trenutku je znala da nikad više neće vidjeti 89-godišnjaka koji je gotovo svaki dan posjećivao restoran.

Pravo iznenađenje stiglo je nešto kasnije. Njegovi pravnici javili su se Melini i objasnili joj da joj je 89-godišnji Walter Buck Swords ostavio 50 tisuća dolara i svoj automobil. U restoranu je uvijek bio živčan, no duboko u sebi je bio i jako zahvalan prema Melini jer se uvijek ponašala lijepo prema njemu. Ovim činom joj je pokazao da ju je cijenio i da mu je bila važnija nego što je mislila.

Najnovije