Pogledajte kako danas izgleda žena koju su nekada nazivali "najsnažnijom djevojkom na svijetu"

Pogledajte kako danas izgleda žena koju su nekada nazivali "najsnažnijom djevojkom na svijetu"
11K
Varya Akulova rođena je 1992. godine u Ukrajini. Njena majka bila je učiteljica, a otac Uri bio je umirovljeni performer koji je dugo radio u cirkusu. Svojim roditeljima je bila jedino dijete pa su svu svoju ljubav usmjerili na nju.

Njen otac je bio uvjeren da će njegovo prvo dijete biti sin pa se čak planirao vratiti u cirkus kada i njegov sin bude spreman za nastupe. Sina nije dobio, no dogodilo se nešto što nije očekivao. Nakon nekog vremena je primijetio da njegova Varya posjeduje nevjerojatnu snagu. Počeo je vježbati s njom, a djevojčica je postajala sve jača. Kada je imala 3 godina, pridružila se cirkusu i počela nastupati u njemu. Najprije je izvodila samo akrobatske točke, no ubrzo je bila spremna i za glavne spektakle. Ljudima je bilo nevjerojatno kako lakoćom diže teške utege.

Unatoč satima i satima koje je provodila trenirajući, Varya je bila i dobra učenica. No život ne bi bio život da nisu postojali i problemi. Jedne večeri naišla je na muškarce koji su je počeli uznemiravati. Ona ih je gurnula i bacila na pod. Nikad više je nisu dirali.

Njena siromašna obitelj čak je jedno vrijeme živjela u prostorijama lokalne teretane, što joj je omogućilo da još više vremena provede vježbajući. S osam godina ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda - uspjela je podići 100 kg. S 14 godina je taj rekord povisila na 300 kg, što je bilo nekoliko puta više od njene tjelesne težine.

Varya se u zadnjih nekoliko godina nastavila obrazovati, a počela je raditi i kao osobna trenerica. Danas ima 27 godina i još uvijek je u odličnoj formi. Dosta je niska i izvana ne izgleda previše nabildano pa mnogi ni ne znaju kolika se snaga krije u njenim rukama.

Najnovije