Slastičar bio je tužan jer nitko ne kupuje kod njega, poruka njegovog sina je sve promijenila

Slastičar bio je tužan jer nitko ne kupuje kod njega, poruka njegovog sina je sve promijenila
7K
Pokretanje posla nikad nije jednostavno, no razočaravajuće je kada nakon puno uloženog vremena i truda ne postignete željene rezultate. Neke statistike kažu da čak 20% malih poduzeća ne preživi prvu godinu poslovanja. I slastičar iz ove priče se našao u problemima nakon što je otvorio svoju radnju, no samo jedna objava na društvenoj mreži je sve promijenila.

Muškarac iz Teksasa je otvorio slastičarnu u kojoj je prodavao svježe donute, jednu od omiljenih poslastica Amerikanaca. Njegovi donuti su stvarno izgledali dobro, no vlasnik je malo stariji i nije shvaćao važnost interneta i društvenih mreža u svijetu današnjeg marketinga. Na svu sreći, ima sina Billyja koji je njegov problem uspio riješiti samo jednom objavom na Twitteru: "Moj tata je tužan jer nitko ne dolazi u njegovu novu donut slastičarnu."

Reakcije nije trebalo dugo čekati. Ljudima je bilo žao gledati slike starijeg muškarca koji ponosno, ali tužno stoji u praznoj slastičarni punoj ukusnih donuta. Njegov trud se na kraju ipak isplatio. Saznali su gdje se radnja nalazi te je odmah posjetili. Na novijim fotkama možete vidjeti da "Billy's Donuts" sada odlično posluje, što ni ne čudi jer je Billyjeva objava na Twitteru skupila preko 700 tisuća lajkova. Ponekad je toliko malo potrebno da nekome promijenite život.