Stari i slijepi pas dobio je mlađeg prijatelja koji gleda umjesto njega, njihova priča je predivna

Stari i slijepi pas dobio je mlađeg prijatelja koji gleda umjesto njega, njihova priča je predivna
3K
Zlatni retriveri su poznati za svoje toplo ponašanje i brigu o drugima. Vole pomagati svojim vlasnicima i štititi druge ljubimce od divljih životinja. Sve to postaje malo teže kad i sami trebaju pomoć. Priča o slijepom retriveru i njegovom mlađem prijatelju osvojila je srca ljudi na internetu, a njihove zajedničke slike izgledaju preslatko.

Zlatni retriver Charlie izgubio je obje oči zbog glaukoma. Njegove vlasnike je to zabrinulo pa su mu odlučili nabaviti malog pomoćnika. Kad je u njegov život ušao, Maverick, mlađi retriver, njegov život se promijenio. Gospodin i gospođa Stipe nabavili su Mavericka kad su i sami dobili bebu. Htjeli su još jednog psa koji je star kao i njihovo dijete, mislili su da bi bilo zanimljivo pratiti kako zajedno rastu.

No Maverick nije samo sladak psić, on služi i kao pas vodič starijem prijatelju Charlieju. Brzo je primijetio da slijepom psu treba pomoć pa je svoj život potpuno prilagodio njemu. Pomaže Charlieju kod kretanja i jedenja, a često se zajedno igraju. Uz Maverickovu pomoć, Charlie je bar malo zaboravio na svoje probleme.