Ove zvijezde su se odrekle svjetske slave kako bi radile normalne poslove

2   0   8724   2  LajkGZnate li zbog čega neke poznate glumce uopće više ne vidite u novijim filmovima i serijama? Ponuda za nove uloge im nije nedostajalo, no oni su se odlučili baviti nečim drugim. Evo vam samo nekoliko primjera, a ostatak možete pogledati u videu.

Frankie Muniz - Frankie je bio uspješan glumac. Imao je glavnu ulogu u popularnoj seriji "Malcolm u sredini", a glumio je i u još nekoliko filmova. Međutim, to mu je očito dosadilo. Odustao je od glume i počeo se baviti utrkama.

Freddie Prinze Jr. - Freddie je bio u glavnim ulogama mnogih popularnih filmova, no kad su se on i Sarah Michelle Gellar vjenčali, odlučili su se početi baviti drugim stvarima. Postali su producenti WWE hrvanja, a Freddie je u 2016. izdao i kulinarsku knjigu.

Peter Ostrum - Peter je čovjek koji je kao dječak glumio Charlieja u filmu "Willi Wonka i tvornica čokolade". Ponudili su mu ugovor za još uloga, ali on je odlučio sve odbiti i posvetiti se obrazovanju. Zanimala ga je medicina i veterinarstvo, a danas radi kao veterinar u New Yorku.

Tony Danza - Tony je glumio u filmu "Taxi" i popularnoj TV seriji iz osamdesetih "Tko je šef?". Kasnije je predavao engleski jezik u jednoj školi u Philadelphiji.

Hayden Christensen - Ime vam možda ne govori puno, no Hayden je glumac koji je glumio Anakina Skywalkera u filmu "Ratovi zvijezda II: Klonovi napadaju" kad je imao 19 godina. Mnogi kažu da je odlično odglumio, no on se ipak odlučio povući i odustati od glume. Kupio je farmu u Kanadi na kojoj i danas radi.
14.5.2019. 17:55:00
2
Posjeti originalni url: youtube.com
Komentari (2)
aj
14.5.2019. 21:17:20
0
Hayden Christensen - još nisam sreo tu gomilu koja kaže da je on dobro odglumio
15.5.2019. 10:22:15
0

KATEGORIJE