Ove zvijezde su se odrekle svjetske slave kako bi radile normalne poslove

Ove zvijezde su se odrekle svjetske slave kako bi radile normalne poslove
9K
https://www.youtube.com/watch?v=aTk3oC1plBA
Znate li zbog čega neke poznate glumce uopće više ne vidite u novijim filmovima i serijama? Ponuda za nove uloge im nije nedostajalo, no oni su se odlučili baviti nečim drugim. Evo vam samo nekoliko primjera, a ostatak možete pogledati u videu.

Frankie Muniz - Frankie je bio uspješan glumac. Imao je glavnu ulogu u popularnoj seriji "Malcolm u sredini", a glumio je i u još nekoliko filmova. Međutim, to mu je očito dosadilo. Odustao je od glume i počeo se baviti utrkama.

Freddie Prinze Jr. - Freddie je bio u glavnim ulogama mnogih popularnih filmova, no kad su se on i Sarah Michelle Gellar vjenčali, odlučili su se početi baviti drugim stvarima. Postali su producenti WWE hrvanja, a Freddie je u 2016. izdao i kulinarsku knjigu.

Peter Ostrum - Peter je čovjek koji je kao dječak glumio Charlieja u filmu "Willi Wonka i tvornica čokolade". Ponudili su mu ugovor za još uloga, ali on je odlučio sve odbiti i posvetiti se obrazovanju. Zanimala ga je medicina i veterinarstvo, a danas radi kao veterinar u New Yorku.

Tony Danza - Tony je glumio u filmu "Taxi" i popularnoj TV seriji iz osamdesetih "Tko je šef?". Kasnije je predavao engleski jezik u jednoj školi u Philadelphiji.

Hayden Christensen - Ime vam možda ne govori puno, no Hayden je glumac koji je glumio Anakina Skywalkera u filmu "Ratovi zvijezda II: Klonovi napadaju" kad je imao 19 godina. Mnogi kažu da je odlično odglumio, no on se ipak odlučio povući i odustati od glume. Kupio je farmu u Kanadi na kojoj i danas radi.

Najnovije